انجام کلیه تعمیرات دیزل ژنراتور-جهت استعلام قیمت تعمیرات دیزل ژنراتور، عکسها، ایراد و آدرس خودر را در واتساپ ارسال فرمایید.
تعمیر ژنراتور برق- آسان ژنراتور

آسان ژنراتور

تعمیر ژنراتور برق- آسان ژنراتور

انجام کلیه تعمیرات دیزل ژنراتور-جهت استعلام قیمت تعمیرات دیزل ژنراتور، عکسها، ایراد و آدرس خودر را در واتساپ ارسال فرمایید.

تعمیرات دیزل ژنراتور برق

تعمیرات ژنراتور شامل تعمیر سیم پیچ ژنراتور ، تعمیر اکسایتر ، AVR یا رگولاتور ولتاژ ، دیود های ژنراتور   ،  وریستور ژنراتور ، سیم کشی ژنراتور و... می باشد. تعمیر کاران ژنراتور معمولا افرادی با مهارت و بعضا سطح سواد کم میباشند لذا این افراد جهت تعمیر سیم پیچی سوخته ژنراتور ، ابتدا سیم پیچی سوخته را باز میکنند و تعداد دور و سطح مقطع آنرا ثبت میکنند ، سپس سیمی با همان مشخصات و تعداد دور میپیچند. در بعضی ژنراتورها به جای سیم پیچ از شینه های مسی استفاده شده است.

جهت مطالعه کامل این مطالب به صفحه آموزش ژنراتور سه فاز مراجعه کنید: علت افت ولتاژ و برق ندادن موتور برق گازوئیلی ، علت سوختن دیود ژنراتور و عیب یابی ژنراتور برق سه فاز. شرکت آسان ژنراتور  با داشتن متخصصین مکانیک و برق و کارگاه سیم پیچی ژنراتور قادر به تعمیر ، عیب یابی و اورهال انواع دیزل ژنراتورها میباشد.

تعمیرات برقی ژنراتور

تعمیر سیستم سوخت رسانی دیزل ژنراتور

این سیستم وظیفه تأمین سوخت مورد نیاز برای موتور را به عهده دارد . سوخت مورد نیاز با استفاده از یک پمپ کوچک از مخزن سوخت پمپاژ شده و پس از عبور از Injection یک فیلتر و گرفته شدن ذرات معلق آن وارد پمپ دیگری به نام پمپ تزریق یا می شود. این پمپ فشار سوخت را بالا برده و برای تزریق داخل سیلندر به نازل های Pump نصب شده بر روی سیلندرها می دهد.

سوخت اضافی موجود در نازل ها جمع آوری شده و دوباره به م خزن سوخت منتقل می شود. تنظیم دور موتورهای دیزل با استفاده از تنظیم سوخت ورودی به آن و توسط دستگاهی به نام گاورنر صورت می گیرد.وجود گاورنر در یک دیزل ژنراتور باعث می شود تا فرکانس در بارهای مختلف تغییر محسوسی پیدا نکند.

تعمیرات برقی  انواع دیزل ژنراتور

تعمیر سیستم خنک کننده دیزل ژنراتور:

اغلب موتورهای دیزلی با استفاده از چرخش آب در داخل موتور خنک میشوند. با استفاده از تسمه ، واترپمپ Water Pump به کار می افتد. در این سیستم ها یک واتر پمپ بوسیله شافت موتور به کار می افتد. و آب داخل رادیاتور را به داخل موتور پمپاژ و دوباره برای سرد شدن به داخل رادیاتور هدایت می کند. از یک فن که آن هم با شافت موتور به گردش در می آید برای خنک کنندگی بهتر آب داخل رادیاتور استفاده می شود.

تعمیر ژنراتور

تعمیر سیستم هوا رسانی دیزل ژنراتور

این سیستم وظیفه تأمین هوای مورد نیاز برای موتور را دارا می باشد .آلودگی های موجود در هوای محیط پس از عبور از فیلتر هوا گرفته شده و سپس وارد دستگاهی به نام توربو شارژر می شود. این دستگاه یک کمپرسور بوده که با جریان گازهای خروجی از دیزل کار می کند و هوای ورودی را تا فشار معینی فشرده می کند. این امر باعث افزایش راندمان موتور می شود.

هوای فشرده شده وارد منیفولد هوا شده و از آن جا به صورت متعادل بین پیستون ها تقسیم می گردد. در برخی از انواع دیزل ها ممکن است برای گرم کردن هوای ورودی و استارت راحت تر موتور در هوای سرد از هیترهایی در مسیر هوای ورودی نیز استفاده کرده باشند.

 

تعمیر سیستم روغن دیزل ژنراتور

در این سیستم روغن موجود در کارتر موتور، با استفاده از پمپ روغن، از داخل فیلتر روغن عبور کرده و پس از گرفته شدن آب و ذرات فلزی موجود در آن وارد اجزاء مختلف موتور می شود. در موتورهای بزرگ ممکن است از یک رادیاتور خنک کننده نیز در مسیر جریان روغن استفاده شده باشد.

تعمیر سیستم استارت دیزل ژنراتور:

راه اندازی یا استارت یک موتور دیزل اغلب توسط یک موتور DC که قادر به تامین گشتاور راه اندازی زیاد است صورت میگیرد. این موتور با دنده فلایویل درگیر شده و پس از روشن شدن موتور دیزل ژنراتور توسط یک کلاج آزاد میشود. جریان راه اندازی این موتور زیاد بوده که توسط باطری ها تامین میشود.

تعمیر سیستم شارژینگ یا دینام دیزل ژنراتور

این سیستم برای شارژ باتری ها مورد استفاده قرار میگیرد. یک آلترناتور سه فاز که با استفاده از تسمه به محور (میل لنگ) موتور متصل است به گردش در می آید. ولتاژ خروجی آن با استفاده از یک پل دیود به ولتاژ DC تبدیل شده و به باتری اعمال میشود . از آنجا که دیزل ژنراتور ها ممکن است برای زمان های طولانی مورد استفاده قرار نگیرند برای حفظ شارژ باتری ها معمولا از یک سیستم فلو شارژینگ نیز استفاده میشود.

در این سیستم از یک شارژ باطری الکترونیکی استفاده شده که از طریق برق اصلی تغذیه شده و با اندکی افت ولتاژ در باتری روشن شده و باتری را دوباره شارژ میکنند.(جهت دیدن انواع شارژر باطری ژنراتور بر روی آن کلیک کنید).

طریقه تست سوزن انژکتور:

سوزن انژکتور را از جای خود باز کنید سپس با استارت زدن پاشش آن را چک کنید. مانند آب پاش شیشه پاک کن باید بصورت پودر پاشش انجام شود در غیر این صورت سوزن خراب شده و باید تعمیر شود. جهت تست و تعمیرات پمپ انژکتور و سوزن انژکتور به ما مراجعه نمایید.

  • ولتاژ باتری کم است: باتری شارژر و دینام را بررسی کنید. باتری 12 ولتی هنگام شارژ کامل 13.7 ولت و باتری 24 ولت هنگام شارژ کامل 27.4 ولت باید برق داشته باشد. اگر از این ولتاژ بیشتر یا کمتر باشد کیفیت دینام یا شارژر باتری خوب نیست و باتری آسیب خواهد دید. در مواقعی که ولتاژ باتری بیش از حد بالا رود امکان ترکیدن باتری وجود دارد که اسید داخل آن بسیار خطر ناک است لذا همیشه چند بطری آب تمیز در کنار ژنراتور داشته باشید تا در صورت ترکیدن باتری ها سریع بتوان اسید را از روی بدن افراد پاک کرد.
  • برد ژنراتور فرمان نمیدهد: علت سوختن برد ژنراتور چیست؟ سوختن بردهایی نظیر دیتاکام بسیار رایج است ولی بردهایی مانند دییپسی به راحتی نمیسوزند. باید ابتدا مشخص شود که چه اتفاقی افتاده تا برد سوخته مانند اتصالی یا خیسی تابلو و دیزل ژنراتور و.... . سپس اقدام به تعویض برد نمایید.

اگر برد کنترلی فرمان نمیدهد ببینید آیا نشانگر آن فرمان استارت را صادر میکند. یا بخاطر وجود آلارم هشداری فرمان استارت صادر نمیشود. سپس خروجی های برد و رله ها چک شود.

  • ECU دیزل ژنراتور آلارم میدهد: بردهایی مثل دیپسی علت آلارم را معمولا نشان میدهند وگرنه باید با دیاگ آن را مشخص کرد مانند  ECU SHUT DOWN یا ECU AMBER  یا  ECU WARNING یا ECU RED ، این آلارم ها کلی میباشند و نوع آلارم مشخص نیست. جهت انجام این کار با ما تماس بگیرید.
  • موتور بد کار میکند: علت بد کار کردن موتور چیست؟ اگر دور موتور یا صدای آن نوسان دارد معمولا ایراد از گاورنر ، اکچویتور ، پیکاپ و یا سیستم سوخت رسانیست. سپس پمپ و سوزنها را چک کنید. اگر موتور لرزش و سروصدا دارد سیستم سوخت را چک کنید سپس سریعا آن را به یک مکانیک نشان دهید.
  •  موتور آب کم میکند یا روغن کف میکند: موتور را از لحاظ نشتی بررسی کنید. احتمالا آب و روغن قاطی شده. معمولا واشر سر سیلندر سوخته است. اغلب بخاطر بالا رفتن زیاد دمای موتور این اتفاق می افتد. بهترین حالت خنک سازی ژنراتور این است که دمای حالت کار آن حدود 85 درجه باشد.
  • دمای دیزل ژنراتور بالا میرود:علت جوش آوردن موتور دیزل چیست؟ به ترتیب موارد روبرو را چک کنید: سنسور دمای آب - سطح آب رادیاتور - وجود ضد یخ حداقل 30 درصد در آب - عدم زنگ زدگی و گرفتگی رادیاتور و ترموستات - دمای عملکرد ترموستات (در این موارد میتوان آن را کلا باز کرد) - فضای کم و عدم تهویه مناسب اتاق ژنراتور - عدم وجود کانال از رادیاتور موتور به سمت پنجره خروجی - نزدیک بودن دریچه ورودی و خروجی ژنراتور - کوچک بودن رادیاتور 

میتوان برای کاهش دمای اتاق ژنراتور از فن تهویه مکنده و یا کولر و در نهایت از کولینگ تاور استفاده کرد.

  • فشار روغن ژنراتور کم یا زیاد است: سنسور روغن - پمپ روغن - مسیر روغن مانند خنک کن روغن
  • ولتاژ ژنراتور کم است یا نوسان دارد: رگولاتور ژنراتور - دیود - سیم کشی

تعمیر ژنراتور دوسان ، بنز ، درمن و لیستر ( doosan , lister , benz , dorman , MTU)

متاسفانه انواع قدیمی این دیزل ژنراتورها در ایران موجود میباشد که بخش برقی آنها بسیار ساده میباشد و نیازمند یک سنسور آب و یک سنسور روغن و سیم کشی استارت و باتری دارند. و بخش ژنراتور آنها هم نیازمند سیم کشی سه فاز و سیم کشی های مربوط به ct ها میباشد. تعمیرات مکانیکی آنها را مکانیکهای قدیمی با سابقه انجام میدهند و بعضی از آنها دارای مکانیزمی پیچیده میباشند.

بعضی از اجناس ژنراتور های قدیمی بسختی گیر می آید یا باید در اوراقی ها بدنبال استوک آنها گشت. میتوانید تعمیرات آنها را به ما بسپارید.

تعمیر برد کنترل دیزل ژنراتور

برای کنترل و مانیتورینگ عملکرد دیزل ژنراتور ها معمولا از یک پنل کنترل در کنار دیزل ژنراتور استفاده میشود. بسیاری از وضعیت های سیستم مانند : درجه حرارت آب موتور ، فشار روغن ، دور موتور ، ولتاژ خروجی ژنراتور ، ولتاژ باتری ، جریان بار ، ضریب توان و غیره بر روی این برد کنترلی توسط تجهیزات اندازه گیری نشان داده میشود.

تجهیزات دیگری مانند لامپ های نشان دهنده آلارم ها (اخطار ها ) و فالت ها (خطاها) نیز بر روی این پنل نصب میشود.(انواع برد کنترل ژنراتور در بخش محصولات).

علت ایجاد دود سفید ، سیاه و آبی از موتور دیزل و ایراد های معمول دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور استارت نمیخورد؟ علت روشن نشدن دیزل ژنراتور چیست؟ عدم روشن شدن دیزل ژنراتور اغلب مربوط به سوخت است. اگر دیزل ژنراتور استارت نمیخورد ابتدا ولتاژ باتری را چک کنید که کم نباشد سپس تابلو برق را چک کنید و رله مربوط به استارت را چک کنید که سیاه نشده باشد. مطمان شوید که برد کنترلی ژنراتور خطا نداشته باشد سپس وایرینگ و کمک استارت و سپس خود استارت را چک کنید.

اگر دیزل ژنراتور استارت میخورد و روشن نمیشود ابتدا سطح سوخت را بررسی کنید و موتور را هواگیری کنید. معمولا روی پمپ انژکتور یک عدد پیچ کور کن وجود دارد که برای هواگیری تعبیه شده است. اگر فیلترهای گازوئیل را میخواهید تعویض کنید آنها را از گازوئیل پر کنید تا موتور راحت تر روشن شود. پس از آن گاورنر ، اکچویتور ، شیر برقی ، وایرینگ ، سنسور پیکاپ و رله فیول یا سوخت را چک کنید.

اگر مشکل مرتفع نشد ایراد از سوزنهاست. ابتدا از خروجی پمپ انژکتور مطمئن شوید سپس پاشش سوزنها را چک کنید.

جهت آموزش تعمیرات تخصصی دیزل ژنراتور روی آنها کلید کنید:

آموزش عیب یابی دیزل ژنراتور ولوو - تعمیر دیزل ژنراتور کامینز - آموزش تعمیر دیزل ژنراتور پرکینز - تعمیر دیزل ژنراتور کاترپیلار  تعمیر ژنراتور دویتس deutz - تعمیر دیزل ژنراتور MWM ام وی ام تعمیر دیزل ژنراتور مان یا MAN 

مارا با ذکر پیشنهادات و انتقادات خود در ارائه مطالب مفید به جامعه مهندسین در زیر صفحه یاری نمایید.

ما هم در تهران و هم در اصفهان تعمیرگاه دیزل ژنراتور داریم. جهت انجام به روز رسانی ، نصب  برد کنترلی ، اگزاست و هرکاری در زمینه دیزل ژنراتور و نیروگاههای دیزلی با ما تماس بگیرید. تعمیرات تمامی دیزل ژنراتور ها  prkins fgwilson اف جی ویلسون  کامینز کمنز cummins  ولوو volvo   بنز benz ویتس dutz  ام وی ام mvm  لوول یا پرکنز چین lovol  دوسان doosan  کاترپیلار caterpillar  درمن dorman  مانMAN  لمبردینی lombardini لیستر lister  MTU - تعمیر ژنراتور استامفورد مکالته لینز abb لروی سومر استمفورد پاور گرین پاور.

تعمیرات دیزل ژنراتور برق

شرکت آسان ژنراتور  با داشتن متخصصین مکانیک و برق و کارگاه سیم پیچی ژنراتور قادر به تعمیر ، عیب یابی و اورهال انواع دیزل ژنراتورها میباشد.

تعمیر/تعمیرات دیزل ژنراتور برق گازی و دیزل pdf

تعمیرات/تعمیر دیزل ژنراتور و ژنراتورها در تهران و همه شهرستانها. نوشته 1400/8/15


لطفا جهت دریافت کاتالوگ بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

برچسب ها _