کوپل کردن دیزل ژنراتوربه متصل کردن موتور دیزل به ژنراتور برق و نصب آن بر روی یک شاسی فلزی و اتصال آنها به یک تابلو کنترلی جهت کنترل این دو دستگاه گفته می‌شود.
کوپل  کردن دیزل  ژنراتور چیست؟ -آسان ژنراتور

آسان ژنراتور

کوپل کردن دیزل ژنراتور چیست؟ -آسان ژنراتور

کوپل کردن دیزل ژنراتوربه متصل کردن موتور دیزل به ژنراتور برق و نصب آن بر روی یک شاسی فلزی و اتصال آنها به یک تابلو کنترلی جهت کنترل این دو دستگاه گفته می‌شود.

کوپله کردن  ژنراتور

کوپله کردن  ژنراتور

 کوپل کردن دیزل ژنراتوربه متصل کردن موتور دیزل به ژنراتور  برق و نصب آن بر روی یک شاسی فلزی و اتصال آنها به یک تابلو کنترلی جهت کنترل این دو دستگاه گفته می‌شود. در کوپله کردن دیزل ژنراتور رعایت موارد زیر الزامی است:

1. مطمئن شوید که هر دو دستگاه با چرخش یکسان، چپ یا راست کار می کنند. ممکن است لازم باشد کوپلینگ سرتاسر یا کنار هم باشد.

2.   اتصال چرخ دنده یا /زنجیر باید با کاهش سرعت بهینه موتور (2800 دور در دقیقه) برای اصلاح سرعت ژنراتور (1800 دور در دقیقه) مطابقت داشته باشد. در این خصوص لازم است توصیه هایی را از سازندگان موتور و ژنراتور دریافت کنید.

3. یک قاب/فنداسیون طراحی کنید تا همه اجزا را در تراز ایمن نگه دارد.

4. یک تابلوی کنترل طراحی کنید که شامل تمام کنترل های لازم برای کارکرد هر دو واحد باشد.

5. وسایل جانبی مانند سوخت، خنک کننده، روان کننده، تهویه، اتصالات الکتریکی، باتری ها و غیره را تهیه کنید.

کوپل فنی و دقیق اهمیت بسیار زیادی در عملکرد صحیح یک دیزل ژنراتور دارد به همین خاطر حتماً باید توسط افراد و  شرکت‌های صاحب صلاحیت که دارای تجهیزات و  ابزار حرفه‌ای برای این کار هستند صورت گیرد. انجام با دقت این عملیات از درجه اهیمت بالایی برخوردار می‌باشد تا جایی که در دنیا شرکت‌هایی هستند که فقط بصورت تخصصی به کار کوپل دیزل ژنراتور می‌پردازند. به این شرکت‌ها به اصطلاح فنی شرکت‌های پکیجر (Packager) دیزل ژنراتور گفته می ِ شود. برای آشنایی دقیق با اجزای دیزل ژنراتور و روشهای کوپله کردن دیزل ژنراتور به مقاله طریقه ساخت دیزل ژنراتور مراجعه کنید.

کوپله کردن  ژنراتور

نمای کلی کوپلینگ   ژنراتور

نکات مهم در کوپله کردن دیزل ژنراتور

حتما بررسی کنید که چرخش خروجی موتور با جهت ورودی ژنراتور مطابقت داشته باشد.

هنگامی که آنها را سوار می کنید، آنها را به طور محکم روی یک قاب نصب کنید و سپس از پایه های جداکننده روی آن قاب به یک قاب نصب روی زمین استفاده کنید.

اطمینان حاصل کنید که میل لنگ و میل ورودی در تراز "کامل"، هم از نظر طولی و هم از جهت جانبی هستند.

از کوپلر محور محرک استفاده کنید که بارهای شوک و ناهماهنگی جزئی را کاهش می دهد.

اگر مجبورید آنها را در کنار هم سوار کنید، به جای زنجیر از تسمه‌های V استفاده کنید، زیرا تسمه‌های V بسیار نرم تر هستند، نگهداری نسبتاً پایین‌تری دارند و در عملکرد بسیار کم‌صدا هستند.

در صورت استفاده از قرقره، نسبت بین قرقره محرک (موتور) و قرقره رانده (ژنراتور) را بهینه کنید. این بدان معناست که موتورهایی که با مصرف سوخت خوب/قدرت اسب بخار/گشتاور در RPM کار می کنند را پیدا کنید و آن RPM را با مقدار RPM مورد نیاز ژنراتور برای تولید خروجی نامی مطابقت دهید.

به نظر می رسد، در برنامه خود، شما مستقیماً موتور را به ژنراتور متصل خواهید کرد. کارکردن موتور در 1800 دور در دقیقه نباید بزرگ باشد، اما باید اطمینان حاصل کنید که ژنراتور به خوبی بارگذاری شده است تا موتور در سوراخ ها لعاب نکند.

موارد جزئی مانند سیستم اگزوز مناسب که اگزوز را به خوبی از ورودی تخلیه می کند مهم است

اطمینان از اینکه ورودی دارای یک فیلتراسیون مناسب است نیز حیاتی است.

در اتصالات کوتاهی نکنید! یک دلار اضافی که اکنون خرج می شود، ممکن است چندین نفر را بعداً نجات می دهد.

کوپله کردن  ژنراتورکوپله کردن  ژنراتور

دیزل ژنراتور کوپله فابریک

شرکت آسان ژنراتور فعال در زمینه :

  • تعمیرات تخصصی برقی و مکانیکی انواع مدلهای دیزل ژنراتور ولوو، کاترپیلار، کمنز،لوول، میتسوبیشی، ام تی یو، زیمنس mwm ولوو پرکینز  و...
  • تامین قطعات برقی و مکانیکی دیزل ژنراتورها با خدمات پس از فروش 
  • برق صنعتی-اتوماسیون برق-تابلو برق سنکرون 
  • برگزاری کلاسهای  آموزش های تخصصی دیزل ژنراتور

لطفا جهت دریافت کاتالوگ بر روی دکمه زیر کلیک کنید.