نحوه اتصال كات اوت فيوز به ترانسفورماتور در پست هوایی وارتباط به شبکه
اتصال كات اوت فيوز به ترانسفورماتور در پست هوایی

آسان ژنراتور

اتصال كات اوت فيوز به ترانسفورماتور در پست هوایی

نحوه اتصال كات اوت فيوز به ترانسفورماتور در پست هوایی وارتباط به شبکه

اتصال كات اوت فيوز به ترانسفورماتور

ارتباط بين كات اوت فيوز و بوشينگ هاي فشار متوسط ترانسفورماتور پست هوایی با استفاده از سيم مسي و يا سيم مسي روكش دار با سطح مقطع ۵۰ ميليمتر مربع و كابلشوي مسي نمره ۵۰ برقرار مي گردد. كابلشو مورد استفاده بايستي داراي عيار مناسب و ابعاد آن مطابق مشخصات فني باشد ۱ و توسط دستگاه پرس هيدروليك با لقمه نمره ۵۰ در دو نقطه برروي كابلشو و با فاصله مناسب از يكديگر پرس شوند.

جهت جلوگيري از فشار وارد بر بوشينگ ها در هنگام ارتباط كابلشو به بوشينگ بايستي از دو آچار استفاده كرد و محل ارتباط بر روي بوشينگ ها از هر گونه زنگ زدگي و آلودگي پاك شده و با يك پوشش از گريس هادي پوشانيده شود. پس از محكم كردن پيچ ها گريس اضافي از كليه سطوح زدوده شود. با توجه به شرايط محيطي و جغرافيايي مي توان از سيم روكش دار نمره ۵۰ مسي نيز جهت ارتباط استفاده كرد. در محل ارتباط ها بايستي از واشر و واشر فنري با ابعاد مناسب استفاده شود.

  • هادي ارتباط كات اوت فيوز به ترانسفورماتور بايستي انعطاف پذير بسته شود تا انبساط و انقباض نا شي ازسر د و گر م شدن هوا باعث قطعي ن شود و همچنين در شرايط باد و طوفان فازها با يكديگر برخورد ندا شته با شد.

  • در هنگا م نصب كابل شو نبايستي مفتول هاي هادي بريده شود.

اتصال كات اوت فيوز به شبكه

۱- پست هوايي زير خط عبوري
جهت ارتباط خط به كات اوت فيوز و برقگير از سيم آلومينيوم – فولاد و گيره قابل قطع تحت ولتاژ (گيره خط گرم آلومينيومي) و يا كلمپ دو پيچه آلومينيومي در طرف خط استفاده مي شود. توجه گردد كه محل اتصال گيره هات لاين يا كلمپ دو پيچه آلومينيومي بر روي هادي خط توسط پيچاندن يك رشته سيم آرموراد (armourad) يا آلومينيوم بر روي هادي تقويت گردد. سيم آلومينيوم- فولاد ارتباط به برقگير نيز توسط يك كلمپ دو پيچه شكافدار از سيم كات اوت فيوز انشعاب شده و با كابلشوي بي متال به برقگير متصل مي گردد. فاصله هوايي ميان فازها نبايد از مقدار فاصله بين فازهاي خطوط كمتر باشد. در ضمن لازم است جمپرهاي ارتباطي داراي فلش لازم باشند تا در شرايط جوي نامناسب به هم برخورد نداشته باشند و در مواقع اتصال كوتاه بتوانند تنش هاي الكتريكي ناشي از آن را تحمل كنند.
 پيرو مطالب ارائه شده در بخش 6-3-1-8مي توان از هادي روكش دار جهت ارتباط خط به كات اوت فيوز و   برقگير استفاده كرد.
۲- پست هوايي در انتهاي خط
در اين حالت هادي اصلي خط با كابلشوي متناسب با محل اتصال به برقگير متصل مي گردد . در شرايطي كه احداث پست هوايي همزمان با احداث شبكه فشار متوسط هوايي صورت مي گيرد مناسب تر است هادي اصلي خط پس از عبور از كلمپ انتهايي به برقگير متصل شود و جهت ارتباط خط به كات اوت فيوز از گيره قابل قطع تحت ولتاژ (گيره هاي لاين آلومينيومي) و يا كلمپ دو پيچه آلومينيومي متناسب با مقطع هادي خط استفاده شود.

  • سطح مقط ع هادي ارتباط خط به كات اوت فيوز و برقگير هم مقط ع با سطح مقطع هادي خط در نظر گرفته شود.

  • عد م هماهنگي جنس كلمپ و كابل شو با هادي خطوط باعث اكسيد شدن آنها در محل اتصال مي گردد.

  • اتصال شل جمپرها باعث افزايش دما در محل اتصال مي گردد.

پست هوايي نصب شده برروي شبكه زميني

  • كات اوت فيوز و برقگير بر روي دو عدد كنسول2/44 متری حد فاصل دو پايه ۱۲ متري  و به فاصله 1/2متر از كنسول خط نصب مي گردد.

صفحه بعد: اتصال كابل ترانسفورماتور به تابلو

صفحه قبل: دستورالعمل نصب تیر برق بتنی

نوشته 1400/7/15


لطفا جهت دریافت کاتالوگ بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

برچسب ها مقاله برق