وارد کننده ECU انواع موتورهای دیزلی و گازسوز-انجام تعمیرات انواع ecu-ECU یا کامپیوتر دیزل ژنراتور چیست و چگونه کار میکند؟آموزش تعمیر ecu-تعمیرگاه ecu.
ECU چیست PDF - کدهای ECU - تاریخچه ساخت واحد کنترل موتور و ECU ECM EDC

آسان ژنراتور

ECU چیست PDF - کدهای ECU - تاریخچه ساخت واحد کنترل موتور و ECU ECM EDC
ECU چیست PDF - کدهای ECU - تاریخچه ساخت واحد کنترل موتور و ECU ECM EDC

ECU چیست PDF - کدهای ECU - تاریخچه ساخت واحد کنترل موتور و ECU ECM EDC

وارد کننده ECU انواع موتورهای دیزلی و گازسوز-انجام تعمیرات انواع ecu-ECU یا کامپیوتر دیزل ژنراتور چیست و چگونه کار میکند؟آموزش تعمیر ecu-تعمیرگاه ecu.

ECU در موتور چیست

ECU موتور دیزل ژنراتور چیست؟ ECU یا کامپیوتر موتور مخفف ENGINE CONTROLLER UNIT به معنی واحد کنترل موتور میباشد.

ECM چیست؟ ECM مخفف Electronic Control Module به معنی ماژول یا واحد کنترل الکترونیکی می باشد.

ECU+ روغن موتور

مغز متفکر موتورهای انژکتوری(جهت تعمیرات دیزل ژنراتور و ecu و حتی آموزش تعمیرات ecu با شرکت آسان ژنراتور تماس بگیرید.)  دارندگان موتورهای انژکتوری احتمالا نام ECU  را شنیده‌اند، در این مقاله می‌خواهیم بیشتر با آن آشنا شده، وظایف و نحوه نگهداری از آن‌ را بدانیم.

با قرار گرفتن انژکتور در موتورهای امروزی قطعات الکترونیکی دیگری نیز با آن‌ در سیستم کنترلی دیزل ژنراتور به‌وجود آمدند. ECU یکی از مهمترین قطعات الکترونیکی است که نقش هدايت و کنترل يک موتور انژکتوري را بر عهده دارد. به‌ دلیل وظیفه مهم این قطعه قصد داریم که بیشتر با آن آشنا شده و با وظایف و چگونگی عملکرد آن و همچنین شرکت‌های معروف سازنده ECU  آشنا شویم.

ECU یا کامپیوتر موتور دیزل ژنراتور

ECU در ماشین سنگین و خودرو چیست،تعمیر،آموزش

ECU مخفف ENGINE Control Unit (واحد کنترل الکترونيک) مي باشد و همان‌طور که مي‌دانيد موتورهاي انژکتوري بدليل عملکرد بهتر و توانايي پاس کردن استانداردهاي آلودگي، بطور کامل در تمام دنيا جايگزين موتورهاي اکچویتوری یا دارای گاز دستی شده‌اند و مغز اين سيستم ECU مي‌باشد.

ECU با توجه به سنسورهايي که به موتور متصل است وضعيت و شرايط موتور را تحليل کرده و پاسخ‌هاي لازم را به خروجي‌ها میدهد. که عبارتند از: انژکتورها، جرقه زن‌ها یا سوزن ها و ... اعمال مي‌کند. سنسورهاي کيت‌هاي انژکتوري مختلف هستند که هر چه تعداد آنها بيشتر باشد ECU  بهتر مي‌تواند شرايط موتور را درک کند.  از جمله سنسورهاي مهم موتورهاي انژکتوري عبارتند از: 

  • سنسور دور يا RPM موتور
  • سنسور فشار داخل مانيفولد يا MAP
  • سنسور دريچه گاز يا TPS
  • سنسور دماي آب يا COOLANT TEMPERATURE SENSOR
  • سنسور دماي هوا ATS
  • سنسور اکسيژن يا لاندا
  • سنسور ضربه
  • سنسور فشار و دمای روغن OIL PRESURE&TEMPRATURE SENSOR
  • سنسور میزان مصرف سوخت

ساخت،برنامه نویسی،آموزش تعمیرات و تعمیر،دستگاه تست،طرزکار،کاربرد و کار ecu خودرو

ECU یا کامپیوتر موتور یک میکرو کامپیوتر است که به کمک سنسورها و با تعیین شرایط لحظه‌ای موتور به یک سری عمل کننده یا فرمان‌برهای نصب شده بر روی موتور دیزل ژنراتور فرمان دهد تا از این طریق ، زمان و مدت پاشش سوخت و فراهم‌سازی شرایط مناسب برای ایجاد احتراق را در داخل سیلندرها تامین کند.

این میکروکامپیوتر نیز مانند دیگر همنوعان خود شامل CPU، حافظه و برنامه‌ریز است.  در داخل ECU  دو نوع حافظه موجود است:

  1. حافظه موقت:
    این نوع حافظه با قطع برق باطری از بین می‌رود اما مجددا قابل استحصال است. به روش برگرداندن حافظه، روش تجدید حافظه و یا Initialize می‌گویند. 
    حافظه موقت شناسایی استپ موتور، دنده‌ها(برای موتور کامیون) و حالات عملی موتور و محاسبات لحظه‌ای برای تنظیمات لحظه‌ای را به عهده دارد و محلی برای نگهداشت معایب موقت و دائم سیستم انژکتور است.
     
  2. حافظه دائم: 
    این نوع حافظه که مانند سیستم‌عامل و Setup کامپیوترهای PC است و با قطع برق از بین نمی‌رود؛ اما در صورت خراب شدن دیگر قابل برگشت نبوده و می‌توان گفت ECU سوخته است. حافظه دائم شامل جدول بزرگی به نام Look up table است که در این جدول به مانند جدول ضرب ردیف‌ها و ستون‌ها و خانه‌هایی وجود دارد. با این تفاوت که تعداد ردیف‌ها و ستون‌های این جدول از عدد دو بیشتر بوده و تعداد آن برابر تعداد سنسورهای موجود در سیستم موتور می‌باشد.  

وظیفه،تعمیرات،آموزش تعمیر،درباره ecu ماشین آلات سنگین چیست و کجاست

 مواردی که برای حفاظت از ECU  نباید انجام دهید:

  1. جدا کردن کابل باطری هنگامی که موتور روشن است:
    همان‌طور که می‌دانید ولتاژ تولیدی دینام حدود 14 ولت است اما باید دانست که این ولتاژ، ولتاژ متوسط تولیدی دینام است. پیک تولید ولتاژ دینام بر حسب دور موتور و بار گرفته شده از دینام، متغیر بوده و گاهی اوقات به 16 ولت نیز می‌رسد. در حالت عادی که کابل‌های باطری متصل است این نوسان به خاطر خاصیت خازنی باطری تعدیل می‌شود.

اما اگر کابل باطری در هنگام روشن بودن خودرو باز شود، این نوسانات می‌تواند بر روی قسمت‌های حساس موتور(کلیه کنترل یونیت‌های الکترونیکی) تاثیر نامطلوب داشته باشد. حداکثر قدرت تحمل نوسان ولتاژی این قطعه به طور استاندارد 16 ولت است. اگر هنگامی که موتور روشن است کابل باطری را جدا کنیم به طور حتم ریسک سوختن ECU  وجود دارد! طبیعی است که با توجه به قیمت زیاد آن، این کار عاقلانه به نظر نمی‌رسد.

  1. امتحان جرقه از روی وایر سوزنها با اتصال آن به بدنه:
    وقتی برای امتحان برق ارسالی به سر سوزنها ها توسط وایر مربوطه به بدنه جرقه ایجاد می‌کنید، ممکن است که مقدار جریان نابهنگام غیر قابل کنترلی را در ثانویه کویل ایجاد کنید. برق ثانویه کویل با برق سیم پیچ اولیه آن دارای تاثیر متقابل هستند. اولیه کویل نیز برق خود را مستقیمآ از ECU  می‌گیرد. این کار ممکن است موجب ایجاد نوسانات برق در شبکه برق موتور وآسیب رسیدن به قسمت‌های حساس به‌خصوص ECU  شود.
    توجه: در صورت تمایل به چک کردن برق سر شمع‌ها از یک شمع فیلرگیری شده یدک استفاده کنید تا میزان جریان دهی ثانویه کویل تحت کنترل باشد.
  2. آب زدن به ECU  : 
    اگر پشت جعبه این قطعه را باز کنید خواهید دید که برای جلوگیری از نفوذ آب؛ قسمت فیبر مدار چاپی و حتی پین‌های داخلی با ماده‌ای موم مانند پوشیده شده است. اما در هر صورت پین‌های نری خارجی سوکت ECU  بدون محافظ هستند و خیس شدن آنها موجب اتصال کوتاه خارجی شده و ممکن است به احتمال بالا به ECU  آسیب برسد.
  3. دست زدن به پین‌های ECU  :
    یکی از مواردی که اغلب با آن ناآشنا بوده و یا مورد غفلت قرار می‌گیرد دست زدن به پین‌های ECU  است که به دلیل ریسک الکتریسیته ساکن بدن می‌تواند موجب آسیب زدن‌های جدی به آن شود. الکتریسیته بدن گاهی اوقات تا هزارها ولت می‌تواند بالا برود.  در صورتی که می‌خواهید قدرت برق موجود در بدن خود را درک کنید آزمایش زیر را انجام دهید:
    یک فازمتر برق شهر را برداشته و آن‌را به دری آهنی که رنگ نخورده باشد بزنید؛ پای خود را به آرامی بر روی فرش بکشید؛ فازمتر به راحتی روشن شده و اگر این کار را ادامه دهید به طور دائم روشن می‌ماند! (در این حالت باید جوراب به پا داشته باشید). حال همان فازمتر را به پریز برق منزل بزنید فازمتر دوباره روشن می‌شود. در کدام حالت روشنایی فازمتر بیشتر است؟

و نیز می‌دانید که جرقه‌ای که گاهی اوقات بین دست شما و اشیا فلزی مانند درب زده می‌شود می‌تواند بیش از چند هزار ولت پتانسیل داشته باشد؟

  1. جوشگاری روی موتور یا شاسی دیزل ژنراتور یا کامیون:

در صورتی که نیاز به جوشکاری بر روی شاسی می باشد بایستی کابل اتصال ECU را باز کنید تا از آسیب رساندن ب آن جلوگیری شود.

  1. متصل نکردن ارت به دیزل و همبندی نکردن نول به ارت:

در سیستم های الکترونیکی و برقی جهت حفاظت از تجهیزات و نفرات ، بدنه دستگاهها و وسایل الکترونیکی را به ارت متصل میکنند. زیرا اگر فاز به بدنه دستگاه متصل شود بخاطر اتصال نول شبکه به زمین با تماس فرد به دستگاه دچار برق گرفتگی خواهد شد. ولی اگر بدنه دستگاه به ارت یا زمین متصل باشد ، بخاطر هم پتانسیل بودن دستگاه و زمین افراد را برق نخواهد گرفت.

باید توجه شود که سیستم ارت حتما به درستی انحام شود. و مقاومت آن تا حد امکان کم باشد(مثلا یک اهم) تا بتواند بهترین حفاظت را انجام دهد. و بیشترین جریان برگشتی را عبور دهد. تا در صورت اتصالی فاز به بدنه دستگاه فیوز مربوطه بپرد. جهت پایین آوردن مقاومت ارت آن را با ستونهای فلزی سازه یا ساختمانها متصل میکنند.

در چاه ارت صفحه مسی قرار میدهند تا سطح اتصال کابل ارت به زمین را افزایش دهند. و در کنار صفحه مسی بنتنت(ترکیبی از نمک و پودر ذغال) میریزند. و جهت جلوگیری از اکسید شدن مس و افزایش مقاومت ارت ، روی آن لعاب از آلیاژهای مختلف میدهند که بهترین لعاب اکسید نقره است.

بدترین شرایط سیستم ارت مکانهای خشک و سنگلاخی می باشد. در این شرایط باید عمق چاه ارت را افزایش داد و در صورت لزوم لوله پلیکا در چاه ارت کار گذاشت تا بتوان داخل آن هر هفته آب ریخت تا مقاومت ارت کم نشود. و در صورت لزوم بجای یک چاه ارت چند چاه زده شود.

باید توجه شود که نول شبکه برق و دیزل ژنراتور به ارت هم بندی شده باشد. تا در صورت اتصال فاز به بدنه تجهیزات فیوزهای مربوطه بپرند. معمولا نول شبکه برق در خروجی ترانسهای شبکه برق به زمین متصل میشود. ولی بخاطر وجود افراد سودجو به این امر اطمینان نکنید. و در اولین تابلوی برق بوسیله کابلی هم اندازه با کابل قدرت نول را به ارت متصل کنید.

اگر نول به ارت هم بندی نشده باشد با اتصال فاز به بدنه دیزل ژنراتور ، ECU و برد کنترلی دیزل ژنراتور (plc) بخاطر اتصال منفی باتری به بدنه دیزل ژنراتور خواهند سوخت.

وظیفه ecu

ECU  دو وظیفه بسیار مهم را دارا می باشد.اول این که در دیزل ژنراتور قسمت موتور دیزل که مهم ترین قسمت دیزل ژنراتور است را به صورت کامل در طول دوران کارکرد موتور برق ولوو، هم کنترل می نماید و هم حفاظت میکند که کلیه پارامترهای اساسی در بهترین وضعیت باشند.

عملکرد ECU در دیزل ژنراتور 

واحد ECU  دوره زمانی تزریق را بر اساس سیگنالهای وارده از سنسور اکسیژن و برای حفظ نسبت سوخت وهوا در مانه نزدیک به نسبت سوخت و هوای تئوریکی اصلاح می کند که این عملیات، عملیات مدار بسته نامیده می شود و برای جلوگیری از گرم شدن زیاد کاتالیست و اطمینان از عملکرد خوب موتور دیزل ژنراتورعملیات بازخورد تحت شرایط زیر نباید انجام گیرد:

  •  طی استارت شدن موتور دیزل ژنراتور
  •  طی غنی سازی بعد از استارت شدن موتور دیزل ژنراتور
  •  طی غنی سازی سیکل قدرت
  •  هنگام پایین بودن دما تا پایین تر از سطح قبل تعیین شده
  •  هنگام قطع سوخت

ECU یا کامپیوتر موتور دیزل ژنراتور

دیزل ژنراتور ولوو استارت می خورد و اما روشن نمی شود و آلارم ECU FAIL نشان داده می شود!

  1. هر زمان با یکی از دو مشکلی که در بالا ذکر شده است روبرو شدید مراحلی که در ذیل به آنها اشاره نموده ایم را برای برطرف نمودن مشکل دیزل ژنراتور ولوو به ترتیب طی نمایید:

ولتاژ باطری ها را چک نمایید. اگر کمتر از ۲۲ ولت باشد موتور استارت می خورد اما روشن نمی شود.(چون توان باطری جهت باز کردن سوزن های برقی موتور ولوو کافی نیست.) لذا باطری را توسط باطری شارژر، شارژر کنید. اگر ولتاژ باطری کمتر از ۲۰ ولت باشد ژنراتور اصلا استارت نمی خورد و یا چند مرتبه استارت درگیر می شود ولی موتور دیزل ژنراتور  روشن نمی گردد.

  1.  موتور استارت می خورد اما روشن نمی شود. در این مورد ابتدا به آلارم برد کنترلی plc دیزل ژنراتور( برد دیپسی جهت عیب یابی توصیه می شود) دقت کنید. در بسیاری از موارد ECU  دیزل ژنراتور ولوو سالم بوده اما (همانگونه که در ابتدا ذکر شد ECU ولوو نقش کنترل وحفاظت پارامترهای موتور دیزل ژنراتور از قبیل دمای و فشار و….) پارامترهای موتور دیزل ژنراتور دچار مشکل شده و یا سنسور سنجش آن پارامتر مشکل پیدا کرده است به عنوان مثال:

آلارم  بالا بودن دمای آب  HIGH TEMPERATURE  اقدامی که باید انجام شود چک کردن سالم بودن ترموستات_ عدم نشتی وسوراخ بودن رادیاتور_ اطمینان از تمیز بودن رادیاتور _چک کردن سالم بود واتر پمپ_ چک کردن عدم مسدود بودن لوله های آب.

  1. موتور استارت می خورد روشن نمی شود و ولتاژ باطری در حد مطلوب (بالاتر از ۲۳ ولت است) و تنها ECU FAIL ویا ECU WARNING نوشته می شود. در این موارد ابتدا سر باطری موتور را کامل جدا کرده تا فالتی که بروی ECU قرار گرفته (سبب هنگ کردن ECU شده) برطرف شود.

سپس سیم های CAN BUS (سیمهای سفید با خط زرد رنگ و سفید با خط توسی رنگ) را با هم جا به جا نموده سر باطری ها را وصل کنید و سپس دکمه استارت را فشار دهید.

  1. دیزل ژنراتور روشن نمی شود ولی در عوض FALTY که بروی ECU  قرار گرفته برطرف می شود. و بعد برق برد کنترلی plc دیزل ژنراتور را قطع نموده و سیمهای CAN BUS را به حالت اولیه برگردانید. (این عمل باعث REST برد ECU  می شود). آنگاه دیزل ژنراتور بایستی با استارت روشن شود.

حال اگر مجدد روشن نشد به صورت دستی به ویسیله یک عدد سیم بوبین استارت موتور را تحریک کنید(مثبت باطری را به بوبین استارت وصل کنید) تا موتور استارت بخورد. اگر دیزل ژنراتور روشن شد بعد از مدتی کار کردن آن را خاموش نموده با توجه به این که مشکل حل شده می توانید دیزل ژنراتور را با برد دیزل ژنراتور خاموش و روشن کنید.

اگر استارت دستی(تحریک بوبین استارت) سبب روشن شدن دیزل ژنراتور نشد به احتمال زیاد نرم افزاز ECU مشکل پیدا کرده است.

  1.  دور موتور دیزل ژنراتور ولوو ۱۸۰۰RPM شده است (( فرکانس  ۶۰HZ)) در این صورت با استفاده از برد DSE 7420  می توانید در گزینه انتخاب دور، دور ۱۵۰۰RPM را انتخاب نمایید. ecuهای ولوو را شرکت آسان ژنراتور موجود دارد و براحتی میتواند برای شما تعمیر کند. لذا هزینه تعمیرات آنها کم میباشد.

شرکت fg wilson سازنده پرکینزهای کوپله فابریک با ژنراتور و تابلو و بردهای کنترلی ساخت خود میباشد. این دستگاهها دارای ecu یا دارای گاورنر و اکچویتورهای برقی جهت کنترل دور دیزل ژنراتور میباشند. این نوع دیزل ژنراتورها نسبت به کمنزهای ecu دار راحت تر میتوانند دستی شوند. چرا که بردهای کنترلی پرکنز اف جی ویلسون بسیار گران میباشند.

لذا متخصصین شرکت آسان ژنراتور برد قبلی آنها را میتوانند از مدار خارج و بردهای کنترلی ارزان و در دسترس را روی آنها نصب کنند.

 

اخطار: هنگام جوشکاری بر روی موتور و یا دیزل ژنراتور حتما کابل و فیش های اتصال ECU را قطع کنید و حتی المقدور بر روی موتور جوشکاری نکنید.

اخطار: از دادن ecu جهت تعمیرات به افرادی که به آنها اعتماد ندارید خودداری کنید. افراد با بازو بسته کردن غیر اصولی پوشش ecu اولین ضربه ای که به آن میزنند باعث میشوند تا راهی برای ورود مایعات به ecu فراهم شود. در ثانی با دستکاری ecu و تعویض المانهای به ظاهر سوخته کار ما را در تعمیرات بسیار سخت تر میکنند.

جهت تعمیرات، بصورت رایگان با ما مشورت کنید. تمامی قطعات و حتی cpu تمامی ecu ها موجود میباشد که این وجه تمایز شرکت آسان ژنراتور با سایر شرکتها است. زیرا تعمیر کاران وقتی تشخیص دهند که آی سی پردازنده اصلی ecu سوخته است به آن مهر تعمیر نشدنی میزنند ولی شرکت ما تا به حال 100 درصد ecu  های دیزل ژنراتورهای ولوو و بالای 80 درصد سایر ecuها  را تعمیر کرده است.

 

ecu موتور دیزل  ecu دیزل ژنراتور قیمت کامپیوتر خودرو سمند  فروش ecu پراید  فروش ecu دست دوم  قیمت ecu پژو 405  قیمت کامپیوتر سمند معمولی  قیمت ecu سمند مالتی پلکس  قیمت ecu sax500  قیمت ecu پراید دوگانه سوز قیمت ecu s2000  قیمت ecu پراید ساژم  قیمت ecu سمند  قیمت ecu پراید زیمنس  "قیمت ecu سمند ef7"  قیمت ecu پژو 405  قیمت ecu پیکان وانت  قيمت ecu پژو 206 انواع ecu ایران خودرو  انواع ecu سمند ef7  قیمت انواع ecu  انواع ای سی یو  مشخصات فنی ecu  ecu کروز  ecu دنا  ecu تیبا وایرینگ ecu  ecu موتور دیزل  ecu دیزل ژنراتور  محل نصب ecu پراید  ecu پراید کجاست  علائم خرابی ecu  قیمت ecu  قیمت ecu پراید  انواع ecu

در قسمت تعمیرات ecu باید عیب آن مشخص شود. بعضی عیوب ecu مربوط به بخش نرم افزاری و بعضی عیوب مربوط به بخش سخت افزاری و بعضی عیوب مربوط به سیم کشی آن میباشد لذا قبل از هر اقدامی تمامی سیم کشی ها و سوکتها را برسی کنید. بعضی از سوکتهای ecu و سنسورها بصورت فیشی و فشاری هستند بعضی بصورت پیچی و بعضی بصورت پیمی اول یک طرف جا میفتد و سپس طرف دیگر.

اتصالات و فیشها را از نظر زنگ زدگی کثیفی و ... چک کنید و مطمان شوید همه اتصالات خشک است.  چرا که در صورت خیس بودن ، ecu اخطار میدهد. سپس با گذاشتن دیاگ بر روی ecu  عیب آن مشخص میشود. دیاگ تشکیل شده از یک نرم افزار که بر روی کامپیوتر نصب میگردد و بوسیله کابلهای ارتباطی خاص خودش به ecu متصل میگردد.

دیاگ برای هر نوع موتوری متفاوت است چرا که پروتکل های ارتباطی ، نرم افزار و سخت افزار و کابلها و سوکت های ارتباطی آنها با هم فرق میکند لذا ecu هر نوع موتوری را پیش متخصص آن ببرید. تفاوت ecu موتوهای زمینی و صنعتی با ecu خودروها در ثابت و متغیر بودن دور آنها است.

مثلا در دیزل ژنراتورها در برق 50 هرتز معمولا دور موتور بر روی 1500 دور ثابت شده ولی در خودروها دور آن روی 1000 دور ثابت میشود و بوسیله پدال گاز میتوان دور موتور را کم و زیاد کرد. پس از اتصال دیاگ به Ecu عیب آن مشخص میشود و معمولا عیب از سنسورها و قسمت برقی میباشد.

در بعضی مواقع هم پروگرم برنامه ecu پریده که مجددا نیاز به برنامه ریزی دارد. در صورتی که مشکل ecu با دیاگ هم حل نشود نیاز به تعمیرات سخت افزاری میباشد. که شامل تعمیرات الکترونیکی و تعویض قطعات آن میباشد. شرکت آسان ژنراتور دانیال دارای تیم تخصصی تعمیرات ecu میباشد. جهت اطلاعات با تلفن دفتر تماس بگیرید. با تشکر از مطالعه شما ، شرکت آسان ژنراتور دانیال فعال در زمینه :

  • خرید ، فروش ، تعمیرات ، آموزش و لوازم دیزل ژنراتور
  • برق صنعتی - اتوماسیون - تابلو برق

به روز رسانی 99/1/17


لطفا جهت دریافت کاتالوگ بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

برچسب ها _

صبا
تاریخ ثبت نظر: 1399/05/01
سلام یک سوال داشتم زبان برنامه نویسی ECU چیه و اینکه یک ECU خودش کنترل دارد و کدی که داخلش هست رو کامپایل میکنه یا اینکه کنترلر اون خارجیه ؟
سهراب هستم
تاریخ ثبت نظر: 1399/01/27
سلام عالیه فقط یه سوال داشتم ژنراتور تازه تعمیر شده روشن میشه وولو پنتا حدود ۸ ثانیه طول می کشه روشن بشه البته استارت بعد یک روز ولی ecuالارم را داره خوب کار میکنه مشکلی نیست این الارم روی صفحه هست ازبین نمیره چرا مشکل داره
آسان ژنراتور (مدیریت)
تاریخ ثبت نظر: 1399/01/27
سلام منظورتونو درست نفهمیدم. آلارم باید دقیقا مشخص باشه چیه. بعضی وقتا آلارم ecu amber داریم که مربوط به چراغ زرد ecu هست و تا دیاگ گذاشته نشه مشخص نیست چیه. به هر حال خیلی وقتا آلارم های چراغ زرد ایسیو که مهم نیستنو خیلی افراد حذف میکنن که نشون داده نشه.
شهرام خوشحال
تاریخ ثبت نظر: 1398/09/30
مواردی که برای حفاظت از ECU نباید انجام دهید: 1.جدا کردن کابل باطری هنگامی که موتور روشن است: دینام خوودرو دارای آهنربای دایمی نمی باشد و دارای یک آهنربای الکتریکی که از باتری خوردرو تغذیه میشود تامین شار مغناطیسی می کند پس به محض جدا کردن باتری دینام از کار افتاده و دیگر برقی تولید نمیکند که به گفته شما به بیش از 16ولت برسد و باعث به طور حتم سوختن ای سی یو شود، باور کنید کسانی که چنین دستگاهها و تجهیزات گرانبهایی تولید می کنند عقلشون به کمی عقل منو تو نیست و فکر همه چیزو کردن من تا مدتها فکر میکردم چرا دینام خودرو فاقد آهنربای دایمی هست و آهنرباش الکتریکیه فکر میکردم شاید مزیتش اینه که هربار با خاموشی خوردو براده ها یا تکه های آهنی که ناخواسته جذب آهنربای دینام میشن ازش جدابشن تا مطلب شما رو خوندم پی به یک دلیل دیگر بردم